Szeretnéd Te is megtanulni ezt a technikát?

Most lehetőséged nyílik ennek a látványos, kifinomult technikának az elsajátítására, kipróbálására. Várom jelentkezésed a workshopra.

Időpont: 2018. március 17-n 12.00-17.00 
Helyszín: 1107 Bp. X.ker, Ceglédi út 15/d. 
A tanfolyam díja: 9900 Ft

Bővebb információ és jelentkezés:

kapcsolat@stoneart.hu
0670 311/3732

Az ár tartalmazza a résztvevők számára szükséges kellékeket (kavicsok, festékek, pontozó stb.)

Sample title
 

KAVICSFESTŐ WORKSHOP

A résztvevők létszáma korlátozott. Foglald le a helyed még most!


2018 március 17. (12.00-17.00)
1107 Bp. X.ker, Ceglédi út 15/d.
nap
óra
perc
mp

Ti írtátok, köszönöm.

Ilona
SZÉKESFEHÉRVÁR

Már régóta csodáltam Orsi munkáit. Mindig olyan áhítattal nézegettem a gyönyörű köveit, hogy milyen jó lenne ezt a technikát elsajátítani. Egyszer csak megláttam a bejegyzését a tervezett tanfolyamáról, így nem volt kérdés, hogy ott a helyem! A tanfolyam nagyon érdekes és tartalmas volt. Szebbnél szebb márvány és gránit lapok vettek minket körül (már ez is adta ennek a pár órának a varázsát) és Orsinak a közvetlen stílusa is azonnal magával ragadott. Nagyon hasznos volt az a pár perces elméleti rész is, amiben éppen annyit tudtunk meg erről a technikáról, a kövekről és a festékekről, amit bevezetett minket ebbe a világba. A gyakorlati rész is remekül fel volt építve. Mindenki bátran ízlelgethette ezt a pöttyözéses módszert, először papíron, majd természetesen a köveken is. Orsinak mindenkihez volt jó pár biztató és inspiráló mosolygós szava, ami egyre jobban kinyitotta a kreativitásunkat. Én összességében nagyon jól éreztem magam. Minden lényeges információt megkaptam erről a kavicsfestésről, amivel majd ki tudom teljesíteni a saját alkotásaimat is. Köszönöm szépen!

Marcsi
vecsés

Már régóta vártam, hogy én is megtanulhassam a pontozásos technikát! Lenyűgöztek Orsi kavicsai, - ezt nekem is meg kell tanulnom! Így aztán nagyon megörültem hogy júniusi workshopok között ezt is megtaláltam Gyors számolás, - pont nem dolgozik a férjem - és azonnali jelentkezés a tanfolyamra. Nagyon jól éreztem magam, Nagyon jó volt a társaság, mindenki mindenkivel törődött, és láss csodát, ha elsőre nem is remekmű, de azért nekem tetsző dolgok születtek a kezem alatt. Még egyszer köszönöm a lehetőséget!

Judit
BUDAPEST

Szombaton Orsi worksopjában jártam, hisz az ő művei után elképzelni sem tudtam megfelelőbb embert, aki majd engem is megtanít erre a csodálatos és érdekes festészetre. Nem teljesen kezdőként mentem oda, mégis az első ecsetpötty letétele után, csak az ő biztatására készült el az első képem. Orsi kedves, barátságos, segítőkész! Megtanultam tőle határozottabban kezelni a pöttyöző szerszámokat, és azt is, hogy azért mert valami nem teljesen szimmetrikus, még lehet szép! Azóta is tartjuk a kapcsolatot! Köszönök mindet Orsi! Szuper tanítóm voltál!

Marcsi
Székesfehérvár

Szombaton Kutas Orsinál jártam aki beavatott a kavicsfestés rejtelmeibe. Ezúton köszönöm Neki a türelmet,biztatást és hogy megosztotta tapasztalatait és átadta tudását! 
Köszi Orsi